Špenátové halušky

Zapečené gnocchi se sýrem

Ingredience:

1 kg gnocchi, 0,5 kg kuřecích nudliček, 1 smetana na vaření, 200g nivy, 200g eidamu, koření, sůl, pepř

Ze všeho nejdřív si dejte vařit osolenou vodu na gnocchi, které se budou vařit cca 3 minuty – dokud nevyplavou na povrch, tak nejsou hotové. Kuřecí maso nakrájejte na nudličky, přidejte k němu koření, sůl, pepř a orestujte zprudka na másle, aby se maso pořádně zatáhlo.

Následně si připravte zapékací nádobu, do které dáte orestované kuřecí nudličky – na dno nádoby, pak vyjměte noky z vody, když budou hotové a následně je přidejte ke kuřecímu masu, společně promíchejte. Teď už stačí jen přidat všechny druhy sýrů, které máte připraveny a dokud nebude sýr na povrchu zlátnout, nechejte v troubě péct.

Komentáře jsou uzavřeny.